Regionale inkoopactie Zonnepanelen

Om de aanschaf van zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken organiseert de WoonWijzerWinkel een inkoopactie voor zonnepanelen. Bij deze actie worden de zonnepanelen collectief ingekocht. Hoe meer mensen zonnepanelen willen plaatsen, des te lager de prijs.

Helpt u onze gemeente duurzamer te maken? Schrijf u in voor de regionale inkoopactie Zonnepanelen. U kunt zich nog tot 31 juli vrijblijvend inschrijven
Klik hier voor meer informatie

Zonnepanelen zijn een duurzame investering en met deze inkoopactie nu extra voordelig! U wekt uw eigen stroom op en bent minder afhankelijk van het
energiebedrijf. Met deze inkoopactie bent u verzekerd van panelen van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs! Hoe meer inschrijvingen, hoe hoger de korting!

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen er scherpe inkoopafspraken met de groothandel gemaakt worden en samenwerkingsafspraken met (lokale) gecertificeerde bedrijven die goede kwaliteit leveren. Dat betekent nog meer zekerheid, advies op maat en de beste prijs/kwaliteit verhouding.