Tijd voor nieuwe energie!

Het overkoepelende thema van de week is dit jaar ‘Tijd voor nieuwe energie’. Zo kunnen alle Capellenaren, iedere dag van deze week, gratis ledlampen ophalen op verschillende locaties als zij een gloeilamp inleveren. Het Energieloket op het Amnestyplein is deze week iedere middag open, maar gaat ook diverse wijken in met ‘Energieloket on tour’. Capellenaren kunnen daar speeddaten met een energiecoach.

Wandel, leer en geniet tijdens de groene natuurwandeling in het Schollebos. Kom voor informatie naar de Duurzaamheidsmarkt op donderdag. Voor VvE’s die willen verduurzamen is er op dinsdag een avondprogramma.

ECC doet ook mee

Natuurlijk zijn er ook veel andere duurzame activiteiten zoals een informatieavond van het ECC over toekomstige warmteoplossingen. U krijgt alle tips om makkelijk energie te besparen. Ondernemers kunnen zich aansluiten bij de rondleiding en netwerklunch bij de Green Business Club in Fascinatio. Ook is er weer een rondleiding op het afvalbrengstation en bij de afvalwaterzuiveringinstallatie.

Aan de jonge Capellenaartjes is ook gedacht: zij kunnen bijenhotels knutselen bij kinderboerderij Klaverweide.

Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk alle activiteiten met inschrijfformulieren op www.duurzaamcapelle.nl/agenda!