Wist je dat je met hele simpele, kleine maatregelen al flink kunt besparen op je energierekening? Dat is beter voor het klimaat én voor je portemonnee. Om woningeigenaren in Capelle aan den IJssel hierbij te helpen, geeft de gemeente €90,00 cadeau voor een duurzaam advies en/of energiebesparende maatregelen. 

Hoe werkt het?
Via de website www.woonwijzerwinkel.nl/capelleaandenijssel kunnen woningeigenaren een keuze maken uit energiebesparende maatregelen. Met de kortingscode CAPELLE2020 krijg je bij een minimale besteding van €100,- een korting van €90,-.

WoonWijzerBox
Je kunt zelf kiezen uit producten die het beste passen bij jouw woningsituatie. Denk aan een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, radiatorventilator of een isolerende brievenbus. Binnen drie weken kun je de bespaarbox thuis verwachten.

Persoonlijk advies
Je kunt de korting van €90,- ook gebruiken voor een persoonlijk advies over verduurzaming van jouw woning. Zo kun je een adviesgesprek aanvragen of een woningopname voor een beter zicht op de duurzame stappen.

LET OP: Er is maar een beperkt aantal beschikbaar, dus wees er snel bij want op = op. Elk huishouden kan slecht één keer gebruik maken van deze actie.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van de WoonWijzerWinkel.