Kijk zelf alvast naar het programma www.deweekvandecirculaireeconomie.nl/programma/. Het is voorzien van mooie navigatie en er kan gezocht worden op datum, onderwerp, provincie maar ook op regionale Hub. Zo doet bijvoorbeeld ook www.bluecity.nl Rotterdam mee.

Er zitten zeker onderdelen bij die passend zijn voor jouw bedrijfstak, jouw product of dienst, jouw organisatie-uitdaging en de fase van circulariteit waar jouw bedrijf zich bevindt. Het programma biedt je praktische handvatten zoals circulair aanbesteden, circulair inkopen, hoe maak ik een circulaire businesspropositie, of een circulair businessplan, zijn er financieringsmogelijkheden vanuit het Rijk.

Een greep uit het programma:

Andere invalshoek? Wil je op een andere manier naar de huidige transities kijken en begrijpen wat de impact is van mondiale transities en veranderende markten? Dan is de workshop Doorbraak Denken wellicht wat voor jou. Een interactief college over welke impact de crisis heeft op de circulaire economie. Of volg de masterclass van architect Thomas Rau die pleit voor een nieuw economisch systeem waar we producten niet langer bezitten, maar slechts gebruiken. En bij interesse in circulaire revoluties in de bouw is dit wellicht een aanrader.

Financiële ondersteuning bij Circulair Ondernemen Ben je een ondernemer, consultant, adviseur of intermediair en bezig met circulaire economie? Financiële ondersteuning bij circulair ondernemen vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Je maakt kennis met de financiële kansen die RVO biedt voor ondernemers die investeren in de circulaire economie en milieuvriendelijke technieken. subsidies, fiscale voordelen en leningen. Je hoort inspirerende praktijkvoorbeelden van circulaire ondernemers

Circulaire Inkoop Praat mee tijdens de Duurzame Meetup Circulaire inkoop en laat je inspireren door de ervaringen van Gemeente Utrecht, Dura Vermeer en Copper8. Door inkoop kun je veel impact maken op succesfactoren als ketensamenwerking, transparantie en innovatie, volg het seminar van PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden, Rijkswaterstaat & MVO Nederland.

Diversen Een rondleiding langs circulaire koplopers kan ook een mooie inspiratie bron zijn. Of ben getuige van de virtuele opening van het Circulair Textiel Laboratorium. Kijk ook eens naar de bedrijfstak specifieke bijeenkomsten, bijvoorbeeld over wegwerpmateriaal in ziekenhuizen.