Zij stellen zich graag voor!

Evalinde van Winden heeft het stokje overgenomen als teamleider in Capelle. “In mijn functie zorg ik ervoor dat we als team zoveel mogelijk bewoners bereiken met het aanbod van de Energiebox en alles vlot verloopt. Ik vind het gaaf hoe een energiebox kan aanzetten tot kleine veranderingen met een grote impact. Zowel op het energieverbruik als op de portemonnee.”

Al een tijdje is Muriël van Engel aan het werk. “Hoi, ik ben Muriel en binnenkort herkenbaar op de Energiebox folders. Langs deze weg probeer ik de Capellenaren te helpen bezuinigen door het afleveren van energieboxen en zo er voor te zorgen dat de energierekening op jaarbasis omlaag gaat.”

En het meest recente teamlid is Jacqueline Ridderstap (38). “Ik werk sinds kort als ambassadeur van de Energiebox. Ik woon nu bijna vier jaar in de omgeving van Capelle a/d IJssel met mijn drie kinderen van 19, 18 en 6 jaar oud. Mijn taak als ambassadeur is om jullie te helpen motiveren en adviseren over hoe je energie kan besparen. Tot snel!”

Overdag kunt u de energiecoaches tegenkomen in uw wijk, waarbij ze vragen of u geïnteresseerd bent in een energie advies. De coaches maken geen reclame en proberen niets aan u te verkopen. Voor u is dit simpelweg een gratis advies om te besparen op uw energierekening. De gemeente Capelle helpt u hier graag bij op weg.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze energiecoaches op 010 – 313 39 52, bereikbaar maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur. Of kijk op www.energiebox.org/CapelleaandenIJssel.