€ 90,- cadeau
Je krijgt € 90,- korting op een aankoop van minimaal €100,- in de webshop van de WoonWijzerWinkel. Je kunt zelf kiezen welke producten je koopt. Voorbeelden van producten zijn LED lampen, radiatorfolie, een brievenbusborstel of een waterbesparende douchekop. Zo krijg je altijd die producten die jou helpen energie en geld te besparen. Wist je dat je met de juiste producten ieder jaar wel € 100,- op jouw energierekening kunt besparen?

Liever een adviseur die jou vertelt hoe je het meeste geld en energie kunt besparen? Je kunt de korting ook gebruiken om een duurzaam advies te kopen. Een bouwkundig adviseur van de WoonWijzerWinkel geeft jou dan persoonlijk advies. De adviseur bekijkt jouw woning en bespreekt de mogelijkheden voor bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Je kunt direct aan de slag met het verduurzamen van jouw woning!

Hoe krijg ik korting?
In de webshop https://www.woonwijzerwebshop.nl/ bestel je jouw producten of advies. Bij het afrekenen, vul je de code CAPELLE2020 in. Je ontvangt meteen € 90,- korting. Je betaalt alleen het bedrag dat overblijft. Jouw producten worden bij jou thuis bezorgd. LET OP: Er zijn maar 475 kortingscodes beschikbaar, dus wees er snel bij. De actie eindigt in ieder geval op 31 juli 2021. Elk huishouden kan slecht één keer gebruik maken van deze actie. De korting is alleen voor woningeigenaren.

Heb je nog vragen?
Meer informatie vind je op de website van de WoonWijzerWinkel. Of heb je vragen over de actie? Stuur jouw vraag dan naar duurzaam@capelleaandenijssel.nl.