Overweeg je als bedrijf zonnepanelen aan te schaffen? Dat levert meer op dan je op het eerste gezicht denkt! Wist je dat het plaatsen van zonnepanelen, na LED-verlichting de snelste manier is om één of meerdere labelsprongen te maken met jouw kantoor?

Voor bedrijven met een grootverbruikaansluiting is de SDE+ regeling een mooie manier om een goed financieel rendement te krijgen. Naast de besparing in energiekosten ontvang je 15 jaar een bijdrage vanuit de overheid voor de levering van deze hernieuwbare energie.

Begin oktober 2019 gaat de SDE+ weer open. Betrek nu alvast een goede partij om te checken wat er op het dak mogelijk is, is deze geschikt? Heb je als bedrijf veel energie nodig of ook warmte? Check dan of een combinatie van zonnestroom en zonnewarmte(ISDE) een goede combinatie is. Weet je hoeveel panelen er mogelijk zijn, laat dan de business case voor uitrekenen. Is het interessant om zelf in te investeren? Meteen doen. Heb je behoefte aan financiering? Dan kun je naar een speciale groenlening kijken of gebruik maken van een divers leaseaanbod of dakverhuur opties.