Deze informatiebijeenkomst is voor alle besturen, beheerders en eigenaar-bewoners binnen VvE’s in Middelwatering. De bijeenkomst is in het gemeentehuis (Rivierweg 111, 2903 AR) en start om 19.30 uur. Inloop is vanaf 19.15 uur. De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur. 

Energiezuinig en comfortabel wonen 

Iedereen woont graag in een comfortabele woning. Een woning waar het niet tocht, waar de temperatuur prettig is en de energierekening laag. Als appartementseigenaar kunt u daar zelf iets aan doen. Bijvoorbeeld door zelf in uw appartement kleine energiebesparende maatregelen toe passen zoals het plaatsen van radiatorfolie, gebruik te maken van tochtstrips of een energiebesparende douchekop. Ingrepen die over de schil van het gebouw gaan vallen onder de verantwoordelijkheid van de VvE.  

Uw VvE blijvend op orde 

Om een VvE gebouw te kunnen verduurzamen, is het van belang dat de VvE goed functioneert en dat ook blijft doen. Correct beheer van de VvE en het goed uitvoeren van onderhoud in combinatie met verduurzamingsmaatregelen is vaak een uitdaging.  

Wij vertellen u graag meer hierover tijdens de informatiebijeenkomst. 

Het programma  

19.15 uur – 19.30 uur: Inloop
19.30 uur – 19.40 uur: Welkomstwoord van Suzan Mannens (Gemeente Capelle aan den IJssel)
19.40 uur – 20.30 uur: Presentatie ‘Met uw VvE energiezuinig en comfortabel wonen’ door Astrid Kennis (VvE Helpdesk Gemeente Capelle aan den IJssel)
20.30 uur – 20.45 uur: Voorbeeld uit de Capelse praktijk door Wendy Giltay  (Bestuurslid VvE Fuutstaete)
20.45 uur – 21.00 uur: Tijd voor vragen
21.00 uur – 21.30 uur: Afsluitende borrel 

Capelse Energieloket

Wij kunnen ons voorstellen dat u na de bijeenkomst nog vragen heeft over verduurzamen. Astrid Kennis is elke vrijdag aanwezig in het Energieloket (Amnestyplein 3) om uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 14:00 uur. 

Aanmelden is niet meer digitaal mogelijk. Mocht u toch graag aanwezig willen zijn bij de bijeenkomst, stuur dan een e-mail naar duurzaam@capelleaandenijssel.nl.