Vandaag lanceerde wethouder Nico van Veen (Duurzaamheid) officieel het Regionaal Energieloket in Capelle. Vanaf nu helpt het online platform van het Regionaal Energieloket alle Capellenaren bij het beantwoorden van vragen rondom energiezuinig wonen.

Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Kan ik iets doen aan de tocht in huis? Hoe werkt een warmtepomp? En kan ik subsidie krijgen voor isolatie? Dit zijn vragen die bij veel bewoners spelen. Het Regionaal Energieloket geeft antwoord op de vragen én advies over energiezuinig wonen. Alle informatie is gebundeld op een plek: regionaalenergieloket.nl.

Wethouder Duurzaamheid Nico van Veen is blij met de klantgerichte service van het Regionaal Energieloket: “Capellenaren hebben vragen over hoe ze zo energiezuinig mogelijk kunnen wonen. Iedere situatie is weer anders. Het Regionaal Energieloket is het perfecte platform waar onze bewoners terecht kunnen voor advies en informatie.”

Het Regionaal Energieloket helpt Capellenaren met alle vragen rondom duurzaam wonen:

  • Onafhankelijke informatie door technisch adviseurs over zonnepanelen, isolatie en warmte-oplossingen.
  • Beschikbare subsidies en leningen. Op regionaalenergieloket.nl staat alle informatie op één plek. Zowel subsidies, leningen, nationale regelingen als lokale financieringsmogelijkheden.
  • Gratis HuisScan. Doe de HuisScan en zie in 2 minuten wat voor uw woning en situatie de mogelijkheden zijn om de energierekening te verlagen.
  • Vrijblijvend offertes van installateurs. Offertes bij bouw- en installatiebedrijven kunnen – geheel vrijblijvend – via de website worden aangevraagd.

Ga naar www.regionaalenergieloket.nl en vul uw postcode in om het energieloket van Capelle aan den IJssel te bekijken.