Afvalvrij en circulair

Dit jaar is het overkoepelende thema van de week ‘Afvalvrij en Circulair’. Zo kunt u op woensdag 6 oktober meelopen met een rondleiding bij de afvalwaterzuiveringsinstallatie en gaan de kinderen van het Kindercollege en Kinderlab samen zwerfafval verzamelen in het stadscentrum. Ook kunnen jongeren op vrijdagmiddag 8 oktober in een workshop van het WALHALlab kunstwerken maken met afval. Benieuwd wat er met het afval bij het afvalbrengstation gebeurd? Ook hier kunt u tijdens de rondleiding op dinsdag of donderdag alles zien.

Natuurlijk zijn er ook veel andere duurzame activiteiten zoals de Duurzaamheidsmarkt op donderdag 7 oktober en staat de WoonWijzerWagen op maandag en woensdag in verschillende wijken klaar voor uw vragen over energiebesparende maatregelen. Ook zal de Capelse Jongerenraad met de gemeenteraad in debat gaan over duurzaamheid. Hoe gaaf is dat?

Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk hier alle activiteiten en schrijf u gauw in! Voor een aantal activiteiten geldt een maximum aantal personen.

Download hier het volledige programma in één overzicht