Uw buurt gaat wellicht binnen een paar jaar over op stadsverarming. Vóór die tijd een nieuwe ketel aanschaffen is dus zonde van uw geld.

Is uw cv-ketel bijna aan vervanging toe?

Nu verwarmt u uw woning nog met (aard)gas. Om te voorkomen dat u onnodig investeert in een nieuwe cv-ketel, geven wij u graag meer informatie over (tijdelijke) oplossingen. U kunt bijvoorbeeld een cv-ketel huren of een tweedehands ketel aanschaffen. De WoonWijzerWinkel geeft u graag onafhankelijk advies over mogelijke oplossingen.

De WoonWijzerWinkel is het officiële Energieloket voor de gemeente Capelle aan den IJssel. De WoonWijzerWinkel adviseert onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van uw woning.

WoonWijzerWinkel
Directiekade 2
3089 JA Rotterdam
(010) 747 01 47
www.woonwijzerwinkel.nl

Logo WoonWijzerWinkel

Wat kunt u nu al doen?

Om ervoor te zorgen dat uw cv-ketel zo lang mogelijk werkt, is het belangrijk dat u jaarlijks de onderhoudscontroles laat uitvoeren. Dan is de kans kleiner dat u op korte termijn uw cv-ketel moet vervangen. Ook is energie besparen altijd goed. Dit brengt extra comfort (minder tocht) én zorgt voor lagere energiekosten. En heeft u plannen om uw keuken te veranderen? Schakel dan alvast over op elektrisch koken.