We vragen energiecoach Sheri Isidora, die de cursus geeft wat de deelnemers kunnen verwachten. “Zeker nu we door Corona allemaal veel meer thuis zijn, komt er voor veel mensen straks een nare verrassing als de jaarafrekening voor energie komt. En dat in een tijd waar al veel mensen moeite hebben om rond te komen. Voor de meeste huishoudens valt er tussen de ook € 100 en € 200 te besparen op de energierekening! Dat kan in een gezin een verschil maken, bijvoorbeeld een laptop voor één van de kinderen! En doe je het niet direct voor je portemonnee, dan help je mee aan verduurzaming.”

Dus wil je ook fors besparen op je energierekening of meer comfort? Neem dan deel aan de gratis workshop “Besparen op je energierekening”. Leer hoe je geld kan besparen door bewuster om te gaan met je apparaten in huis maar ook hoe je jouw energienota kunt lezen en de app van je leverancier kunt beheren.

Schrijf je gratis in (zie onderstaand inschrijfformulier). Zorg dat je jaarnota bij de hand hebt want daar gaat energie-adviseur Sheri Isidora mee aan de slag. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur.