Vervang voor maar € 395,- (inclusief reinigen kanalen, nieuwe ventielen, installatie en btw) uw huidige ventilatiebox door een energiezuinige variant. De ventilatiebox is compact, krachtig, energiezuinig en de stilste in haar soort. U kunt ook tegen een gereduceerd tarief een balansventilatietoestel nemen. Dit ventilatiesysteem haalt warmte uit de uitgaande lucht om de binnenkomende lucht te verwarmen. Of schaf voordelig een hybride ventilatiewarmtepomp aan. Dit systeem haalt zowel warmte uit de ventilatielucht als uit de buitenlucht om een ruimte mee te verwarmen.

Bespaar op uw energiekosten met een hoogwaardige, in Nederland geproduceerde, zonneboiler. U kunt voordelig een zonneboiler of een combinatiepakket met zonnepanelen aanschaffen. Bij dit pakket hebben de collectoren dezelfde afmeting als de zonnepanelen. Zo combineert u gemakkelijk zonnepanelen met een zonneboiler in binnen één daksysteem.

Interesse?
Voor meer informatie over de kortingsactie kunt u terecht op de website van de WoonWijzerWinkel: woonwijzerwinkel.nl/acties. Beide inkoopacties lopen tot 31 januari 2021.