De Nationale Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen in Capelle aan den IJssel. Goed geïsoleerde huizen, zonnepanelen, zuinige HR-ketels, gebruik van natuurlijke materialen; elke ervaring is bruikbaar om een ander op weg te helpen. Heb je ervaring met het duurzamer maken van je woning? Meld jouw huis dan aan op www.duurzamehuizenroute.nl en inspireer anderen.

Klik hier voor een overzicht van alle deelnemende huizen in Capelle aan den IJssel. Op zaterdag 2 en 9 november 2019 is weer de Nationale Duurzame Huizen Route. Iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam wonen kan een bezoek brengen aan één van de opengestelde woningen.

Bezoek een duurzaam huis
Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan waar zij langere tijd mee bezig zijn. Het bezoeken van een woning tijdens de Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november kan een goede eerste stap zijn om informatie op te doen

Vanaf oktober vindt u een overzicht van woningen die zich openstellen tijdens de Duurzame Huizen Route. Bent u benieuwd naar hoe u van het gas af kan? Of hoe u uw woning het beste kunt isoleren? Tijdens de Duurzame Huizen Route is er voor iedereen wat interessants te vinden. U kunt een woning bezoeken, door u in te schrijven bij de woning uw keuze van www.duurzamehuizenroute.nl.