Vind je het leuk om anderen in jouw buurt te helpen om energie te besparen? Zoek je uitdagend en belangrijk vrijwilligerswerk? Word Energiecoach! Als Energiecoach geef je energieadvies aan buurtbewoners in Capelle en bied je hen een box met besparende artikelen t.w.v. €20,- aan. Je krijgt een gratis cursus, zodat je anderen goed kan helpen.

Cursus
Energieadviseurs van JMA verzorgen de cursus. De driedaagse cursus is op woensdag 5 juni, woensdag 12 juni en woensdag 19 juni 2019 van 18:00 tot 21:00 uur. In de drie avonden leer je alles over energie en besparen in en om huis én hoe je bewoners het beste kunt adviseren. Ook maak je kennis met andere coaches en ontvang je een toolbox met besparende artikelen.

Samenwerking
Het project Energiecoaches in Capelle is een gezamenlijk initiatief van gemeente Capelle aan den IJssel, woningcorporatie Havensteder en het Energiecollectief Capelle. Het project wordt ondersteund door energieadviesbureau JMA.

Inzet
De coaches zijn vrijwilligers. Je inzet wordt naar wensen en mogelijkheden ingevuld. We vragen alle coaches tenminste één dag per maand actief te zijn. Er is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Aanmelden
Meld je aan via JMA (energieadviesbureau) via 030 – 6991599 of capelle@energiebox.org.