Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om een buurtactie Energiebesparing, die we in februari 2020 houden in uw buurt, tot een succes te maken. Met deze buurtactie helpen we bewoners om de energierekening omlaag te krijgen en tegelijk het wooncomfort te verbeteren.

Wat doe je als vrijwilliger?
Als vrijwilliger help je mee om ook jouw buren enthousiast te maken voor het verduurzamen van hun woning. Bijvoorbeeld door mee te helpen met de organisatie van een informatieavond of je buren te begeleiden bij het uitzoeken van duurzame maatregelen. Van tevoren vertellen wij je alles wat
je moet weten. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je eraan wilt besteden.

Buurtactie Energiebesparing
In januari versturen wij bewoners van een aantal buurten in Middelwatering een uitnodiging voor de informatieavond in februari 2020. Tijdens deze bijeenkomst geven wij informatie over de collectieve inkoopactie voor o.a. spouw-, vloer- en dakisolatie, dubbel glas, zonnepanelen en warmtepompen.

Aanmelden als vrijwilliger
Help je ons mee met de buurtactie in Middelwatering? Of heb jeĀ  nog vragen? Stuur dan een e-mail naar duurzaam@capelleaandenijssel.nl. Voor meer informatie over verduurzamen, kun je ook terecht op www.duurzaamcapelle.nl en www.energiecollectiefcapelle.nl.