In november 2020 start de buurtactie Energiebesparing Dansen- en Ervenbuurt in Schollevaar. Door mee te doen aan deze buurtactie, kunt u uw energierekening omlaag krijgen en tegelijk het wooncomfort verbeteren. Deze actie is een samenwerking tussen het Energie Collectief Capelle, de WoonWijzerWinkel en de gemeente Capelle aan den IJssel. Ook de tuinambassadeurs en de energiecoaches werken hier aan mee.

In de week van 23 november worden vier avonden achter elkaar presentaties gegeven over zonnepanelen, isolatie, kleine energiebesparende maatregelen en groene tuinen en -daken. U kunt zich hier nu al voor inschrijven. (zie inschrijfformulier, helemaal onderaan deze pagina)

Op zaterdag 28 november staat de WoonWijzerWagen op het plein Zevensprong, in Schollevaar. In deze wagen vindt je voorbeelden van zonnepanelen, isolatiematerialen en infraroodpanelen. Ook krijg je er informatie over subsidies en kleine energiebesparende maatregelen. Kom gerust een kijkje nemen. Houdt daarbij de Corona-maatregelen in acht, dat doen wij ook.

Online vragenlijst

Met de online vragenlijst inventariseren we jouw woonsituatie en jouw persoonlijke voorkeuren. Deze vragenlijst is de basis voor een persoonlijk energiebesparingsadvies. Link naar vragenlijst.

Aanvragen van een woningopname of offerte

Via de experts van de WoonWijzerWinkel kan je een woningopname aanvragen: een grondig onderzoek van jouw woning waardoor je precies te weten komt, welke maatregelen je het beste kunt nemen. Ook kan je een vrijblijvende offerte aanvragen voor duurzame maatregelen.

Dit kan je doen via de website www.woonwijzerwinkel.nl/schollevaar. Met de kortingscode CAPELLE2020 krijg je 90 euro cadeau van de gemeente op deze woningopname of voor diverse energiebesparende producten.

Meer informatie
Vragen over de buurtactie in de Dansen- en Ervenbuurt? Stuur dan een e-mail naar schollevaar.duurzaamcapelle@gmail.com

Energie Collectief Capelle (ECC)
Energie Collectief Capelle is een groep van kundige en onafhankelijke vrijwilligers. Zij zijn sinds 2013 actief bezig om de Capellenaar energiebewuster te maken. Je kunt altijd een beroep op hen doen voor een persoonlijk gesprek, advies over jouw offerte of gewoon om jouw ervaringen te delen.

De WoonWijzerWinkel
Zorgt voor de technische expertise die nodig is bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Zij zijn deskundig en objectief en zorgen voor de selectie van betrouwbare bedrijven voor de maatregelen. Ook kan je bij hen terecht voor een woningopname: een grondig onderzoek van jouw woning waardoor je precies te weten komt, welke maatregelen je het beste kunt nemen. Je kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Meld u hieronder aan. Na inschrijving ontvangt u enkele dagen voor het webinar een e-mail met een link voor deelname.