Nieuwe buurtactie in de Rede- en Zeeheldenbuurt

Op maandag 24 september is er een informatiebijeenkomst ‘Energiebesparing’ in de Zeehelden- en Redebuurt. Tijdens de bijeenkomst krijgen bewoners uit deze buurt informatie over energiebesparende maatregelen die in hun woning kunnen worden aangebracht én zij zien hoeveel zij hiermee kunnen besparen. De besparingen kunnen oplopen tot meer dan € 1.000,- per jaar.

Collectieve inkoopactie
Ook krijgen bewoners informatie over de collectieve inkoopactie voor o.a. spouw- , vloer- en dakisolatie, het vervangen van de oude ketel door een HR-ketel, dubbel glas, zonnepanelen en warmtepompen.

Inventarisatie
De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Capelle aan den IJssel in  samenwerking met het Energie Collectief Capelle (ECC) en de Woonwijzerwinkel.

Het ECC komt op zaterdag 8 september of zaterdag 15 september alvast bij bewoners langs met een brochure en een vragenlijst, waarmee u  mogelijke besparingsmaatregelen in uw woning in kaart kunt brengen. De vragenlijst kan tijdens de informatiebijeenkomst worden ingeleverd.