In februari 2020 zijn we gestart met de buurtactie Energiebesparing Middelwatering. Met de buurtactie helpen we bewoners om de energierekening omlaag te krijgen en tegelijk het wooncomfort te verbeteren. Ongeveer 80 bewoners uit Middelwatering kwamen op donderdag 13 februari naar de gemeentewerf om informatie te krijgen over de buurtactie.

Tijdens de avond zijn er presentaties gegeven over zonnepanelen, isolatie en groene tuinen en -daken. Bekijk de presentaties hieronder. Na de presentaties was er tijdens de informatiemarkt gelegenheid om in gesprek te gaan met vrijwilligers van het Energie collectief Capelle (ECC), de adviseurs van de WoonWijzerWinkel, de Energiecoaches en de tuinadviseurs.

Meer informatie over de buurtactie:

Bekijk hieronder de presentaties:

Was je niet op de bijeenkomst, maar wil je wel graag energie besparen?

  • Je kunt via de website www.woonwijzerwinkel.nl/middelwatering een afspraak maken voor een woningopname bij jou thuis of een advies in de showroom van de WoonWijzerWinkel. Met de kortingscode CAPELLE2020 krijg je 90 euro cadeau van de gemeente op deze woningopname.
  • Je kunt te allen tijde een beroep doen op het ECC voor een persoonlijk gesprek, een advies over een offerte of gewoon om ervaringen te delen.

Meer informatie
Vragen over de buurtactie in Middelwatering? Stuur dan een e-mail naar middelwatering.duurzaamcapelle@gmail.com.