Hoor alles over de isolatieactie tijdens de online informatieavond

We vertellen u graag meer over de isolatieactie en over subsidies en leningen. Daarom organiseren we een online informatieavond op 30 maart van 19.30 tot 20.30 uur. De gemeente, het Regionaal Energieloket en het isolatiebedrijf zitten dan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt de avond online via uw computer of tablet bijwonen.

Ja, ik wil de online informatieavond volgen.

Isolatieactie: wat u mag verwachten

Het Regionaal Energieloket Capelle aan den IJssel heeft voor u een betrouwbaar isolatiebedrijf uitgekozen, met een goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties. Dat hoeft u niet zelf meer te doen. U krijgt een persoonlijke offerte. Deze wordt op maat gemaakt voor uw woning en wensen. Het isolatiebedrijf voert de werkzaamheden uit. Het Regionaal Energieloket en het isolatiebedrijf kunnen u ook adviseren over subsidies.

Interesse in glasisolatie?

Heeft u interesse in de inkoopactie HR++ glas die we aan het begin van de zomer organiseren? Meld u dan nu alvast aan voor onze nieuwsbrief. 

Zo doet u mee

Zo werkt de isolatieactie:

  1. Schrijf u in tussen 30 maart 2023 tot 27 april 2023 via regionaalenergieloket.nl/acties.
  2. Het isolatiebedrijf komt op afspraak bij u langs en bekijkt welke isolatie geschikt is voor uw woning. Het Regionaal Energieloket plant deze afspraak samen met u in.
  3. U ontvangt een persoonlijke offerte. U zit nergens aan vast en beslist zelf of u uw woning wilt laten isoleren. Na goedkeuring van de offerte isoleert het isolatiebedrijf uw woning. U geniet daarna meteen van een warme woning.

Opgelet: het is druk in de isolatiesector. Daarom is er plaats voor een beperkt aantal inschrijvingen. Schrijf u dus op tijd in!

Meer weten over de actie? Kijk op regionaaleneregieloket.nl.

Vragen

Heeft u vragen over de isolatieactie? Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket Capelle aan den IJssel via projecten@regionaalenergieloket.nl of 088 525 4110.

Woont u in een monumentaal pand of beschermd stadsgezicht en wilt u meedoen? Neem dan contact op met monumentenadviseur Tren Dexhage via t.dexhage@capelleaandenijssel.nl.

Deze actie is voor woningeigenaren die niet in een VvE zitten. Zit u in een VvE en wilt u isoleren? Neem dan contact op met uw VvE-bestuur.