Disclaimer

Gemeente Capelle aan den IJssel spant zich in de informatie op deze site actueel te houden. Komt u op de website toch iets tegen dat niet correct of verouderd is? Laat dit aan ons weten via email: energiewijzer@capelleaandenijssel.nl

Disclaimer
Gemeente Capelle aan den IJssel draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie van de bezoekers van haar website vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld. De door u verstrekte gegevens worden alleen gebruikt om te kunnen voldoen aan uw verzoeken.

Privacy
De gemeente houdt algemene gegevens van bezoekers bij om statistieken samen te stellen over het bezoekersgedrag van haar website. Hiermee kan de gemeente haar dienstverlening optimaliseren. De statistische gegevens bevatten geen persoonlijke gegevens.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen over het hierboven vermelde of over de site in het algemeen? Meld het via email: energiewijzer@capelleaandenijssel.nl

Copyrights
Het delen van informatie vermeld op deze site is toegestaan mits bronvermelding (energiewijzercapelle.nl) wordt opgenomen en de berichtgeving integraal wordt overgenomen. Het kopiëren of hergebruiken van ons beeldmerk en/of foto’s van deze site zonder schriftelijke toestemming van gemeente Capelle aan den IJssel is ten strengste verboden.

Voor vragen over het (her)gebruik van informatie mailt u naar energiewijzer@capelleaandenijssel.nl

©2016 – Gemeente Capelle aan den IJssel