Met de aanschaf van zonnepanelen bespaart u fors op uw energierekening, tot wel €700,- per jaar. Bovendien genereert u met de zonnepanelen eigen, schone stroom. Hiermee draagt u bij aan de vermindering van de uitstoot van CO2 en helpt u een duurzame toekomst voor de komende generaties te realiseren. Investeren in zonnepanelen is momenteel lucratiever dan een spaarrekening. Het gemiddelde rendement van zonnepanelen is meer dan 6%.

Heeft u vragen over zonnepanelen? Stuur dan een e-mail naar duurzaam@capelleaandenijssel.nl

Energie Collectief Capelle aanbod zonnepanelen

Heeft u interesse in zonnepanelen? En vindt u het lastig om uit te zoeken hoe en om een betrouwbare leverancier te vinden? Het Energie Collectief Capelle helpt u met advies en een aanbod zonnepanelen van leveranciers die we vertrouwen. U kunt meedoen door een mail te sturen aan zon.energiewijzercapelle@gmail.com.

Het Energie Collectief Capelle bestaat uit vrijwilligers die bewoners in hun eigen omgeving adviseren op het gebied van duurzame energie.

WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel biedt regelmatig inkoopacties aan. Bekijk de website van de WoonWijzerWinkel voor actuele inkoopacties: www.woonwijzerwinkel.nl/acties