De Capelse Judith en Suzanne hebben met succes hun opleiding tot groepscoach bij KlimaatGesprekken afgerond. Zij staan nu te popelen om met u in gesprek te gaan over uw Klimaatimpact. Niet met een opgeheven vingertje, maar vanuit humor, hoop en handelingsperspectief.

Vanaf september gaan zij alweer aan de slag met de tweede reeks van 6 workshopreeks van Stichting Klimaatgesprekken. In zes workshops van twee uur verkent u samen met de andere deelnemers wat u kunt doen om uw leven klimaatvriendelijker in te richten, op een manier die past bij uw eigen situatie en doelen. U bespreekt verschillende onderwerpen, zoals voeding, wonen, consumptie, vervoer en persoonlijke doelen. U leert tevens hoe u een klimaatgesprek voert met uw gezin, uw vrienden of op het werk. De workshops vinden plaats op de donderdagavonden:

  • 8 september
  • 22 september
  • 6 oktober
  • 20 oktober
  • 3 november
  • 17 november

Iedereen kan meedoen. Voorkennis is niet nodig; wel de wens om klimaatvriendelijker te leven.

Gemeente vergoed de inschrijfkosten

Woont u in Capelle aan den IJssel? En heeft u alle avonden bijgewoond? Dan kunt u met dit formulier uw inschrijfgeld terug krijgen. Let op, dit geldt voor de eerste 24 deelnemers.

Meedoen?

Wilt u ook deelnemen aan de Klimaatgesprekken die Judith en Suzanne geven? Er zijn nog een paar plekken vrij. De bijeenkomsten vinden plaats in het Energieloket, op het Amnestyplein 3 in Capelle aan den IJssel.

Aanmelden kan hier: www.klimaatgesprekken.nl/aanmelden