De informatieplicht energiebesparing voor bedrijven treedt vanaf 1 juli 2019 in werking. Als bedrijf ben je dan verplicht om de Rijksoverheid te informeren over de genomen energiebesparende maatregelen. Heb je nog geen idee hoe je dit gaat doen of hoe het precies zit voor jouw bedrijf of branche? Kom dan op dinsdag 4 juni om 16:00 uur naar het minisymposium Informatieplicht in het Isala Theater (Stadsplein 5, 2903 HH Capelle aan den IJssel). We helpen je graag op weg!

Tijdens het minisymposium krijg je alles te horen over de achtergrond en de werking van de informatieplicht, wet op milieubeheer en erkende maatregelenlijst. We besteden aandacht aan de businesscases energiebesparing, ondernemers komen aan het woord en er zijn specialisten aanwezig voor het beantwoorden van al je vragen.

Geldt de informatieplicht ook voor jou?
Gebruikt je bedrijf of kantoor 50.000 kwh elektriciteit, 800 GJ stadsverwarming of 25.000m3 aardgas per jaar of meer? Dan ben je verplicht om energie te besparen. Val je onder deze energiebesparingsverplichting? Dan ben je ook verplicht om de Rijksoverheid uiterlijk 1 juli 2019 te informeren.

Aanmelden
Meld je aan via de website van het ENC.